Registracija preko Bluetooth Beacona

Želite se osigurati da će vaši zaposleni izvršiti registracije na tačno određenoj lokaciji unutar vaše poslovne zgrade – recepcija, ulazak u proizvodnu halu, učionica ili neka druga specifična lokacija?

Registracija preko Bluetooth Beacona

Kako rade Bluetooth Beaconi?

All Hours koristi Bluetooth Beacone kako bi ograničili registracije za evidenciju radnog vremena na tačno određene lokacije, tamo gde se nalaze iBeaconi.

Na taj način, možete biti sigurni da se vaši zaposleni registruju na točno određenim, specifičnim lokacijama unutar veće lokacije.

 

Šta je Beacon?

Blueetooth Beaconi su male, povoljne naprave koje koriste bateriju za napajanje i Bluetooth tehnologiju za komunikaciju. Beaconi nam omogućavaju da razlikujemo više pozicija i lokacija unutar zgrade, te na taj način možemo znati ko se registrovao u tačno određenoj sobi, a ne samo prema GPS lokaciji.

 

Preporučena oprema

All Hours radi na svim Beconima koji koriste iBeacon standard. Jedan od dobavljača sa kojima najviše radimo jeste preduzeće Estimote.

Beaconi se mogu poručiti direktno preko All Hours, za cenu od 30,00 $ na uređaj. Dostava i PDV nisu uključeni. Za više informacija nas kontaktirajte.

Jedna od mogućnosti koje nam BLE Beaconi omogućuju jeste da studentima dozvolimo registracije u učionici, bez potrebe da stoje u redu sa karticama ili da se upisuju na papirne obrasce.

– Lorrie, The University of Phoenix

Bez potrebe za čekanje u redu

Zaposleni mogu automatski registrovati događaje, čim se nađu u dometu Beacona. 

Bez potrebe za internet mrežom i strujom

Beaconi imaju vlastito napajanje koje traje nekoliko godina, te nemaju potrebe za internet vezom.

Ekonomičnost

Beaconi su jednostavni za postavljanje, bez potrebe za dodatnom infrastrukturom u smislu napajanja i mreže, te uz cijenu od 30,00 $ mogu biti po potrebi jednostavno dodati u sistem All Hours.

Trenutno koristimo Beacone na 4 sprata naše zgrade univerziteta, plus po jedan Beacon u svakoj učionici. Pošto su ulazi u učionice blizu, Beaconi su nam omogućili da razlikujemo prisustvo po učionicama, za studente je upotreba jednostavna, naše evidencije su ažurne, a postavljanje je bilo brzo i ekonomično.

– Lorrie, The University of Phoenix

Jednostavno za upotrebu

Beaconi su popularni zbog jednostavne upotrebe. Zaposleni mogu lako proveriti kada su u dometu Beacona i srediti svoje registracije radnog vremena.  

 

Jednostavno za upravljanje

Dodavanje Beacona u vaš All Hours račun je brzo i lako. Samo povežite Beacon u svoj All Hours račun, dodajte mu ime i gotovi ste. Sada je potrebno još samo postaviti Beacon na lokaciju i možete se koristiti.

Svaka tačka registracije će biti određena imenom Beacona, što omogućava administratorima jednostavan nadzor i evidenciju ko i gde se registrovao.

 

Studenti vole koristiti aplikaciju jer im je novi način puno brži, a sve podatke imaju na svom mobilnom telefonu.

– Lorrie, The University of Phoenix

Registracija preko Bluetooth Beacona

Pridružite se više od 1.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta.

Registracija preko Bluetooth Beacona

WALEED MEER, NOORTECH

Registracija preko Bluetooth Beacona

„All Hours je lako dostupan, te se može koristiti na različitim uređajima. Jako je jednostavan za korištenje, sa puno opcija za registracije. U Noortech najviše koristimo opciju registracije preko aplikacije na mobilnom telefonu.
Naš najveći izazov koji smo riješili sa All Hours je praćenje lokacije registracije zaposlenih.
All Hours je sam po sebi dovoljno dobar za preporuku, ali najviše nam se svidjela njihova podrška pri namještanju aplikacije i rješavanju naših pitanja. Bili su jako strpljivi i uslužni.“

Uštedite vreme i novac. Testirajte All Hours besplatno!