Plaćajte po zaposlenom

Subscriptions are charged per active user per month.

Please contact us for your price quotation and our team will be glad to help!

Zanima vas više?
Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja – 01 568 08 66

Kontaktirajte nas u vezi detalja o cijenama.

5 + 3 =

Tko je aktivni korisnik?

Aktivni korisnik je svaki zaposlenik koji ima pristup registracijama i drugim funkcijama. Upravljanje evidencije za bivše zaposlenike je besplatno, jer to nisu aktivni korisnici.

Što se desi nakon završetka besplatnog probnog perioda?

U slučaju da nakon završetka besplatnog testiranja želite nastaviti koristiti aplikaciju, potrebno je odabrati odgovarajući paket za vas i dogovoriti opcije plaćanja. U slučaju da ne želite nastaviti da koristite aplikaciju, nije potrebno ništa sređivati, račun se automatski deaktivira.

Da li postoji maksimalni broj zaposlenih u All Hours aplikaciji?

Ne postoji ograničenje prema broju zaposlenih u All Hours. Svi zaposleni se mogu podeliti u različite grupe, organizacione jedinice ili timove, koji imaju svoje administratore ili pravila beleženja i obračuna radnog vremena.

Pridružite se više od 1.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta.

Cenovnik

SLAVI PAVLIC, DISS d.o.o.

Cenovnik
All Hours je jako praktično i korisno rešenje za upravljanje radnim vremenom u našem preduzeću. Osim same aplikacije, njihova podrška zaslužuje sve pohvale jer su brzo reagovali na naše upite i uvek bili dostupni.

Uglavnom koristimo opciju izvoz podataka u Excel iz All Hoursa, koja nam olakšava pripremu podataka za plate.

Preporučio bih aplikaciju All Hours svima koji žele digitalizovati proces beleženja radnog vremena, pripreme podataka o prisustvu i odsustvu zaposlenih za plate, a hoće rešenje koje je jednostavno i praktično za upotrebu. Njihova podrška će vam uvek pomoći kada vam zatreba neki savet ili pomoć u radu sa aplikacijom.