Registracija preko terminala

Klasičan način registracije, preko terminala sa karticom ili biometrijskim očitavanjem.

Registracija preko terminala

Uz All Hours, možete postaviti terminal za registraciju radnog vremena, gde se zaposleni mogu registrovati koristeći RFID kartice ili otisak prsta.

Zaposlenima dodelite određenu karticu, a takav način registracije se može kombinovati sa ostalim opcijama, kao što su mobilna aplikacija ili web pretraživač. Takođe vašu registraciju možete ograničiti samo na određene opcije, npr. samo preko kartice ili terminala.
Postavljanje terminala je brzo i jednostavno, sve što vam je potrebna je samo Wi-Fi mreža i utičnica za napajanje, što znači da sve možete postaviti sami – plug and play.

  • U slučaju nestanka interneta, terminal će sačuvati sve registracije u off-line režimu, te ih prebaciti u All Hours kada se povrati internet veza.
  • U slučaju nestanka struje, terminal ima svoju vlastitu bateriju, sa čime je osigurano da će sve registracije biti zabeležene.

 

Terminal za registraciju možete dobiti uz dodatke, kao što su kućište za montažu na zid.

 

Kontaktirajte nas za cene support@allhours.com

 

Aplikacija za pametni telefon:

Svi zaposleni mogu koristiti aplikaciju za pametni telefon. Aplikacija koristi Google i Apple lokacijske servise, tako da možete odrediti lokacije za registraciju.